met veenbessenconfituur & notenbrood
met gekarameliseerd witloof & witte botersaus
met geroosterde pompenpitten, zure room & croutons
gegratineerd met botersausje en warme groentjes
Natuur 6 stuks
Natuur 9 stuks
Gegratineerd 6 stuks
Gegratineerd 9 stuks
met truffelsaus, veenbessen, gepocheerd peertje, flan van pompoen, pompoencrème, vijgje & kroketjes
met Grand Veneursaus, veenbessen, gepocheerd peertje, aarpeermousse, gekarameliseerd witloof, vijgje & kroketjes
met gebakken patatjes, gekarameliseerd witloof, spruitjes, appeltje met veenbessen & fine Champagnesaus
met natuur aardappelen, fris slaatje & sauce vierge
met boschampignons & linguini
met botersausje, brunoise van warme groentjes en pasta
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met seizoensslaatje
met seizoensslaatje
met handgepelde Noordzeegarnalen & seizoensslaatje
met kippenschijfjes, Parmezaanschilfers en lookbroodjes
geitenkaas in spekjasje met gekarameliseerd appeltjes
met appeltjes en curryvinegraitte
met avocado & kruidendressing
courgette, erwtjes, groene asperges & pijnboompitten
met broccoli en pesto-roomsaus
met pikante tomatensaus & spekjes
1 stuk
2 stuks
met spinazie, puree & béarnaisesaus
‘Meunière’ met frietjes
met tartaarsaus en frietjes
in roomsaus met champignons, bieslook en sjalotten en frietjes
1 stuk
2 stuks
2 pers. min.baktijd ~ 40 min
lamsvlees, chipolata's, kippenfilet, rundsvlees
met tijm- en honingsaus vergezeld van Gratin Dauphinois en warme groentjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
met gebakken ganzenlever, boschampignons, gekarameliseerd witloof & kroketjes
Frieten, puree, kroketten, natuuraardappelen, gebakken patatjes € 3,00 Appelmoes
Enkel van 14.00h tot 18.00h