met duo van vijgenconfituur en veenbessen vergezeld met notenbrood
met aardpeermousse, gekarameliseerd witloof en witte botersaus
met kruidenboter, aardappelmousseline geparfumeerd met truffel
met botersausje, brunoise van warme groentjes en lookbroodjes
6 stuks
met rodekool, pastiniaakpuree, sjalottensaus, opmpoenflan en amandelkroketten
met veenbessenconfituur, gekarameliseerd witloof, boschampignons, amandelkroketjes
met truffelsaus, boschampignonsaus, veenbessenconfituur, gepocheerd peertje, gekarameliseerd witloof en amandelkroketjes
met espuma van zwarte knoflook, wittewijnsaus, boschampignons en pure
met eekhoorntjesbrood en verse papardelle
met botersausje, brunoise van warme groenten, en pasta
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met seizoensslaatje
met seizoensslaatje
met handgepelde Noordzeegarnalen & seizoensslaatje
met kippenschijfjes, Parmezaanschilfers en lookbroodjes
geitenkaas in spekjasje met gekarameliseerd appeltjes
met scampi's, kip & feta
met avocado & kruidendressing
met avocado & mango
met broccoli en pesto-roomsaus
met pikante tomatensaus & spekjes
1 stuk
2 stuks
met salade, frietjes & béarnaisesaus
‘Meunière’ met frietjes
met tartaarsaus en frietjes
in roomsaus met champignons, bieslook en sjalotten en frietjes
1 stuk
2 pers. min.baktijd ~ 40 min
lamsvlees, chipolata's, kippenfilet, rundsvlees
met tijm- en honingsaus vergezeld van Gratin Dauphinois en warme groentjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
Frieten, puree, kroketten, natuuraardappelen, gebakken patatjes € 3,00 Appelmoes
Enkel van 14.00h tot 18.00h