met tomatensalade en groene pesto
Op z’n Vlaams
met gepocheerd eitje, gerookte zalm & mouselinesaus
met St. Jacobsvruchten & crunch van Ibericoham
met gebakken asperges, truffelsaus & kroketjes
Met gerookte zalm
Met duo van asperges, witte botersaus & puree
met asperges, mouselinesaus & puree
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met saus van de Chef of met look & verse kruiden
met seizoensslaatje
met seizoensslaatje
met handgepelde Noordzeegarnalen & seizoensslaatje
met kippenschijfjes, Parmezaanschilfers en lookbroodjes
geitenkaas in spekjasje met gekarameliseerd appeltjes
met avocado & mango
met avocado & kruidendressing
met broccoli en pesto-roomsaus
met pikante tomatensaus & spekjes
met spinazie, feta, pianola olijven, pijnboompitten & roomsausje
1 stuk
2 stuks
met salade, frietjes & béarnaisesaus
‘Meunière’ met frietjes
met tartaarsaus en frietjes
in roomsaus met champignons, bieslook en sjalotten en frietjes
1 stuk
2 stuks
2 pers. min.baktijd ~ 40 min
lamsvlees, chipolata's, kippenfilet, rundsvlees
met tijm- en honingsaus vergezeld van Gratin Dauphinois en warme groentjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
met spek, champignons en natuurpatatjes
Frieten, puree, kroketten, natuuraardappelen, gebakken patatjes € 3,00 Appelmoes
Enkel van 14.00h tot 18.00h