The new fox menu

Amuse van de chef

***
Scampi’s op Thaïse wijze
OF
Vitello Tonnato
***
Parelhoenfilet met gebakken ganzenlever, boschampignonssaus,
gekarameliseerd witloof en kroketjes
OF
Wijting met espuma van zwarte knoflook beurre blanc,
boschampignons & puree
***
Tiramisù van speculoos & rode vruchtencoulis
Menu: € 58,00
Menu met een glaasje bubbels: € 66,50
Met aangepaste sommelier wijnen: + € 26,00
Met aangepaste BOB-wijnen: + € 22,00
Met alcoholvrij wijnen: + € 18,00

suggesties

voorgerechten

Alles vers aangemaakt

suggesties

Hoofdgerechten

Alles vers aangemaakt

  • Hertenfilet € 42,50

    met truffelsaus, veenbessen, gepocheerd peertje, flan van pompoen, pompoencrème, vijgje & kroketjes

  • Hazenrug € 42,50

    met Grand Veneursaus, veenbessen, gepocheerd peertje, aarpeermousse, gekarameliseerd witloof, vijgje & kroketjes

  • Fazant 'Brabançonne' (2 pers) € 68,00

    met gebakken patatjes, gekarameliseerd witloof, spruitjes, appeltje met veenbessen & fine Champagnesaus

  • Dorade in zeezoutkorst € 36,00

    met natuur aardappelen, fris slaatje & sauce vierge

  • St. Jacobsvruchten € 32,00

    met boschampignons & linguini

  • Gegratineerde kreeft Dagprijs

    met botersausje, brunoise van warme groentjes en pasta

Gemaakt met liefde

warme voorgerechten

koude voorgerechten

  • Scampi’s 6 stuks € 18,00

    met saus van de Chef of met look & verse kruiden

  • Scampi’s 10 stuks € 28,00

    met saus van de Chef of met look & verse kruiden

  • Kaaskroketten (2stuks) € 16,00

    met seizoensslaatje

  • Duo van kaas- en garnaalkroketten € 18,00

    met seizoensslaatje

  • Garnaalkroketten (2 stuks) € 20,00

    met handgepelde Noordzeegarnalen & seizoensslaatje

  • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, rucola en tomaatjes 22€
  • Gerookte Ierse zalm met toast, dillesaus, fijngesneden peterselie en sjalotten Dagprijs
  • Ibericoham met lookbroodjes en sauce vierge 25,5€

salades

Pastas

  • Caeser salade € 22,00

    met kippenschijfjes, Parmezaanschilfers en lookbroodjes

  • Salade geitenkaas € 24,00

    geitenkaas in spekjasje met gekarameliseerd appeltjes

  • Salade met scampi's € 24,00

    met appeltjes en curryvinegraitte

  • Salade met gerookte zalm Dagprijs

    met avocado & kruidendressing

  • Linguini met Burrata € 28,50

    courgette, erwtjes, groene asperges & pijnboompitten

  • Linguini met scampi € 28,50

    met broccoli en pesto-roomsaus

  • Spaghetti all'Arrabiatta € 24,00

    met pikante tomatensaus & spekjes

Kindergerechten

Visgerechten

  • Kindersteak met frietjes € 17,50
  • Kipfilet met appelmoes en kroketjes € 12,50

    1 stuk

  • Kipfilet met appelmoes en kroketjes € 19,50

    2 stuks

  • Kippenchipolatta met zoetzure saus en frietjes € 12,50
  • Kinderpasta met tomatensaus (lichtjes pikant) € 12,00
  • Gebakken zalmfilet dagprijs

    met spinazie, puree & béarnaisesaus

  • Gebakken zeetong dagprijs

    ‘Meunière’ met frietjes

  • Gebakken paling € 33,00

    met tartaarsaus en frietjes

  • Gebakken paling € 35,00

    in roomsaus met champignons, bieslook en sjalotten en frietjes

Vleesgerechten

supplementen

Rundsvlees - lamsvlees - gevogelte

Groenten - sausen - extra's

  • Steak tartaar met frietjes € 26,00
  • Ierse Filet Pûre ‘Angus’ met frietjes € 38,00

    1 stuk

  • Ierse Steak ‘Angus’ met frietjes € 30,00

    2 stuks

  • Ierse Entrecôte ‘Angus’ met frietjes € 38,00
  • Ierse Côte à l’os ’Angus’ met frietjes € 70,00

    2 pers. min.baktijd ~ 40 min

  • Mixed grill met frietjes € 36,00

    lamsvlees, chipolata's, kippenfilet, rundsvlees

  • Lamskroontje € 36,00

    met tijm- en honingsaus vergezeld van Gratin Dauphinois en warme groentjes

  • Kwartels van de chef € 36,00

    met spek, champignons en natuurpatatjes

  • Kippenbrochette met frietjes € 34,50

    met spek, champignons en natuurpatatjes

  • Parelhoen € 38,00

    met gebakken ganzenlever, boschampignons, gekarameliseerd witloof & kroketjes

  • Gestoofde groentjes (1 pers.) € 5,00
  • Gestoomde groentjes (1 pers.) € 5,00
  • Gemengde rauwe groentjes (1 pers.) € 3,00
  • Witloofsalade (1 pers.) € 3,00
  • Gebakken Champignons (1 pers.) € 4,50
  • Champignonroomsaus € 4,20
  • Gebroken peperroomsaus € 4,20
  • Provençaalse saus € 4,50
  • Béarnaisesaus € 5,00
  • Choronsaus € 5,50
  • Gratin Dauphinois € 5,00
  • Diversen € 3,00

    Frieten, puree, kroketten, natuuraardappelen, gebakken patatjes € 3,00 Appelmoes

Wijnsuggestie

- Petit Béret (0,0 %) Alcoholvrij)

Glas: € 5,00 Fles: € 28,00 Wit: Sauvignon Rood: Syrah

- Ridgeback ‘Viognier’ 40€

Een volle witte, rijke en aromatische wijn. Romige finish met aroma’s van citrus, rijpe vijg en kruidnagel en redelijk wat hout. Stevige smaak.

- Bélena Rosé 38€

Knisperende zomerse bessensmaken met klassieke hartige tonen echoën door het gehemelte en maken dit een modieuze rosé. Zoete tonen van honing met een vleugje grapefruit

Om af te sluiten

Desserts

  • Sorbet mix € 10,00
  • Crème brûllée € 11,50
  • Sabayon met vanille ijs € 14,50
  • Tiramisu met speculoos € 10,50
  • Moelleux au chocolat met vanille ijs en slagroom € 14,00
  • Kaasbord met notebrood € 14,50
  • Diverse roomijsen
  • Diverse pannekoeken

    Enkel van 14.00h tot 18.00h